Vegan Vibes

Het boek

Vegan Vibes is het 3e boek van diëtist Lisa Steltenpool en is het meest complete boek over wat plantaardig eten voor jou en de wereld kan doen. In een mooie hardcover uitvoering met maar liefst 300+ full colour pagina’s. Zoals alle boeken van Lisa Steltenpool is ook dit boek een combinatie van informatie en recepten. Het boek leert je van a tot z alles over vegan eten en is daarmee zowel geschikt voor mensen die plantaardiger willen eten tot ervaren vegans die op zoek zijn naar inspiratie en kennis over gezonde voeding.

Flaptekst
Plantaardig eten heeft de toekomst en dit boek maakt daar een feestje van!

Wereldwijd is het een snelgroeiende trend: vegan eten. Mensen laten vlees en zuivel niet alleen voor hun eigen gezondheid vaker staan, maar ook voor de gezondheid van de aarde met al haar bewoners. Plantaardig eten is immers een van de effectiefste manieren om bij te dragen aan een betere wereld.

Diëtist Lisa Steltenpool laat je op toegankelijke wijze kennismaken met plantaardig eten en geeft je onderbouwde voedingsinformatie, praktische handvatten en een hele lading inspiratie om je eetpatroon op te fleuren. Pas wel op voor de bijwerkingen: het kan je zomaar creatiever en energieker maken!

Meer lezen over hoe het boek tot stand kwam? Je leest er meer over in de 'making off'-blog.